به اطلاع شما سروران گرامی می رسانیم مرکز درمانی ابن سینا نوروز 1403 همانند سالهای گذشته در کنار شما می باشد.

به اطلاع شما سروران گرامی می رسانیم مرکز درمانی ابن سینا نوروز 1403 همانند سالهای گذشته در کنار شما می باشد.

مطالب پزشکی  / .  جراحی پلاستیک و زیبایی  / .  ابدومینوپلاستی مناسب چه افرادیست ؟
ebnesinahospital abdominoplasty1

 ابدومینوپلاستی درمانی کلینیکی و از نوع جراحی است، بنابراین باید در انتخاب این روش برای داشتن شکمی صاف و متناسب به خوبی دقت کنید. در این عمل جراحی با از بین بردن چربی ها و پوست اضافی و سفت کردن عضلات در دیواره شکم، ناحیه ی شکم صاف، بدون برآمدگی یا چین خوردگی خواهد شد.

اگرچه ممکن است لیپوساکشن را به همراه این جراحی برای از بین بردن چاقی شکم انتخاب کنید، اما ابدومینوپلاستی مانند لیپوساکشن نیست و با آن تفاوت دارد. چرا که هدف از لیپوساکشن فقط از بین بردن چربی است و در طی آن پوست شل یا عضلات شکمی ترمیم نمی شوند. حتی ممکن است که پوست، پس از لیپوساکشن به خوبی جمع نشود و به حالت اول بر نگردد اما در ابدومینوپلاستی شکل ظاهری شکم به طور کلی تغییرکرده و این ناحیه باریک تر و زیباتر می شود.

در طی عمل، ماهیچه های شکمی سفت شده، پوست شل و چربی های اضافی خارج می شوند و فرم کلی یک شکم بیرون زده اصلاح می شود و ناحیه ی شکم جلوه ی بهتری پیدا می کند.

در عمل جراحی ابدومینوپلاستی، ناحیه ی شکم که به دلیل افزایش وزن یا از دست دادن وزن، بارداری و یا از بین رفتن خاصیت ارتجاعی پوست، فرم اولیه ی خود را از دست داده می تواند مجددا بافت سفت و متناسب خود را بازیابی کند. در این فرآیند چین های اضافی پوست و چربی های سرسخت خارج شده و در نتیجه زیبایی و جوانی به این ناحیه از بدن باز می گردد.

جراحی ابدومینوپلاستی با هدف از بین بردن چربی و پوست اضافی ناحیه تحتانی معده، زیر شکم، پایین پهلو ها و ناحیه کمر اندامی باریک تر و خوش فرم تر بوجودمی آورد. در طی این جراحی همچنین عضله اصلی شکم و همینطور عضلات ضعیف یا جدا شده ای که در طی دوران بارداری کشیده شده یا از شکل افتاده اند، به حالت اول باز می گردند.

ابدومینوپلاستی مناسب چه افرادی است ؟

ابدومینوپلاستی از جمله درمان های رایجی است که هم در زنان و هم در مردان انجام می شود، به ویژه آنهایی که بدنشان با از دست دادن وزن یا تغییرات دیگری مانند بارداری دستخوش تغییرات چشمگیری شده است، چرا که پس از بارداری یا کاهش وزن بیش از حد، بوجود آمدن پوست شل و چربی اضافی در ناحیه ی شکم بسیار شایع است. این پوست آویزان ممکن است در برابر رژیم و ورزش مقاوم باشد و به راحتی با این روش ها از بین نرود.

همانطور که اشاره شد، ابدومینوپلاستی مناسب طیف گسترده ای از زنان و مردان است، از جمله:

افرادی که وزن قابل توجهی از دست داده اند و می خواهند پوست شل باقی مانده از تغییر وزن خود را از بین ببرند،

  • افراد مسنی که دارای ضعف در عضلات شکمشان می باشند،
  • کسانی که به دنبال رسیدن به اندام ایده آل و اصلاح فرم بدن خود هستند،
  • خانم هایی که بعد از بارداری دچار تغییر فرم در بدن و ناحیه ی شکم شده اند.
  • اگر اضافه وزن ندارید، سبک زندگی سالمی دارید، سیگار نمی کشید و به دنبال از بین بردن چربی ها و پوست اضافه و سرسخت شکمتان هستید، ابدومینوپلاستی گزینه ی مناسبی برای شما است.

 نتایج حاصل از انجام عمل جراحی ابدومینوپلاستی نشان از افزایش کنترل و قدرت مثانه و عضلات شکمی و کاهش کمر درد نیز دارد.

نکته بسیار مهم : البته باید توجه داشت اگر شما خانمی هستید که هنوز قصد بچه دار شدن دارید، ممکن است این جراحی برای شما مناسب نباشد و احتمالا باید آن را تا بعد از مدت فرزندآوری به تعویق بیاندازید چرا که در حین این جراحی عضلات شکمی شما سفت می شوند و در صورت باردارشدن درآینده ممکن است این عضلات از هم جدا شده و ایجاد فتق کنند.

همچنین اگر هنوز قصد دارید وزن زیادی از دست بدهید باید تا زمانی که وزنتان تثبیت شود و به مقدار مناسبی برسد صبر کنید و قبل از آن ابدومینوپلاستی انجام ندهید.

ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که جراحی ابدومینوپلاستی باعث ایجاد زخم در شکم می شود و این زخم حاصل از جراحی معمولا طولانی مدت روی پوست باقی می ماند.

انواع ابدومینوپلاستی و فرآیند انجام عمل

بسته به هدف مورد نظر شما از انجام ابدومینوپلاستی، این عمل جراحی می تواند از یک ساعت تا پنج ساعت به طول انجامد. شرایط بدنی نیز یکی از عواملی است که در تعیین نحوه ی انجام جراحی به صورت سرپایی یا جراحی همراه با بستری نقش دارد.

ابدومینوپلاستی انواع مختلفی دارد؛ از جمله:

ابدومینوپلاستی کامل

 این گزینه مناسب افرادی است که نیاز به بیشترین اصلاح و تغییرات در ناحیه ی شکم دارند. در این روش، برش در ناحیه ی زیر شکم و در سرتاسر استخوان لگن انجام می شود. در حین انجام ابدومینوپلاستی کامل، ناف جابجا شده و پوست به طرف پایین کشیده می شود تا عضلات شکمی به صورت عمودی از استخوان زیر سینه تا قسمت پایینی لگن محکم شوند.

ابدومینوپلاستی کامل شامل موارد زیر می باشد:

  • انجام برشی بزرگ در سر تا سر زیر شکم، به موازات پهلو چپ به راست یا برعکس،
  • انجام برشی دیگر برای آزاد کردن ناف از بافت های اطرافش،
  • جداکردن پوست از دیواره شکمی،
  • همتراز و صاف کردن عضلات شکمی،
  • در آوردن چربی ها و پوست های اضافی،
  • تعبیه سوراخ جدیدی برای ناف و قرار دادن آن سر جای خود،
  • کشیدن و به هم رساندن پوست باقی مانده و بخیه کردن آن.

در این عمل حداکثر مقدار اضافی پوست و چربی از شکم خارج می شود. این جراحی برای افرادی که مایل به تغییر فرم گسترده و از بین بردن چاقی ناشی از کاهش وزن زیاد یا حاملگی های متعدد هستند، مفید است. پزشک در طی عمل پوست و ماهیچه هایی را که نیاز به تغییر شکل و اصلاح دارند مورد جراحی قرار می دهد.

همچنین برش هایی در اطراف ناف ایجاد می شوند تا بافت های اضافی از این قسمت نیز خارج شوند. پزشک همچنین بعد از انجام عمل لوله هایی برای خارج کردن مایعات اضافی از ناحیه ی تحت عمل زیر پوست قرار می دهد و بعد از چند روز آن ها را جدا می کند.

ابدومینوپلاستی جزئی یا مینی ابدومینوپلاستی

در این روش برش ها کوتاه تر و کوچک تر هستند. این جراحی  اغلب بر روی افرادی انجام می شود که ذخایر چربی و موضع چاقی در آن ها در زیر ناف است. در طی این روش، به احتمال زیاد ناف جابه جا نمی شود و پوست شکم بین خط برش و ناف مورد جراحی قرار گرفته و مقدار اضافی آن جدا می شود.

ebnesinahospital abdominoplasty

مینی ابدومینوپلاستی شامل موارد زیر است

  • ایجاد برش بزرگی سرتاسر زیر شکم،
  • جداکردن پوست از دیواره شکمی زیر ناف،
  • برداشتن چربی های اضافی،
  • بریدن پوست های اضافی،
  • کشیدن و به هم رساندن پوست دو طرف شکم و بخیه کردن آن.

این نوع عمل ممکن است به صورت دیگری با آندوسکوپ (یک لوله بلند به همراه یک دوربین کوچک در انتها) انجام شود. بسته به شرایط بدنی و عوامل دیگر، جراحی ممکن است دو ساعت به طول انجامد. همانند ابدومینوپلاستی کامل، در ابدومینوپلاستی جزئی نیز ممکن است از لوله هایی برای خارج کردن مایعات اضافی بافت در این ناحیه استفاده شود.

مینی ابدومینوپلاستی بر روی از بین بردن پوست اضافی در ناحیه ی زیر ناف تمرکز دارد و برای افرادی که به دنبال شکل دادن و اصلاح فرم ناحیه ی زیر شکم خود هستند و نیاز به تقویت عضلات شکمی ندارند، بهترین گزینه است. در این روش معمولا ناف جا به جا نمی شود و سفت شدن عضلات کمتر است، برش ها کوچک ترند و در نتیجه جای زخم کوچک تر و دوره ی نقاهت کوتاه تر خواهد بود.

ابدومینوپلاستی اطراف شکم

این عمل جراحی در ناحیه پشت و پایین پهلو ها انجام می گیرد و مناسب افرادی است که چاقی در آن ها محدود به شکم نیست و شامل پهلو ها و نواحی اطراف هم می شود. هنگامی که چربی اضافی در قسمت پشت و همچنین شکم وجود دارد، لیپوساکشن پشت یا ابدومینوپلاستی اطراف شکم هر دو گزینه های درمانی مناسبی هستند اما در روش دوم علاوه بر امکان از بین بردن چربی ناحیه لگن و پشت، پوست اضافی نیز خارج می شود که باعث اصلاح و بهبود شکل بدن خواهد شد.

بعد از انجام جراحی، محل برش ها بخیه شده و پانسمان می شوند. پزشک شما ممکن است بعد از عمل از یک بانداژ مخصوص الاستیکی نیز در پوشش ناحیه ی تحت عمل استفاده کند.

بسیار مهم است که تمام دستورالعمل های جراح خود را در مورد پانسمان و بانداژ مناسب انجام دهید. پزشک همچنین به شما توصیه هایی درباره چگونه نشستن یا دراز کشیدن خواهد کرد تا به کاهش درد بعد از عمل کمک کند.

ابدومینوپلاستی معکوس

 در مواردی دیگر و به تشخیص پزشک مانند کاهش وزن ناگهانی و زیاد و یا داشتن پوست اضافی در قسمت فوقانی شکم، نوع دیگری از این جراحی انجام می شود که به آن ابدومینوپلاستی معکوس می گویند. در این عمل برشی در زیر استخوان سینه ایجاد شده و پوست به جای آن که به سمت پایین کشیده شود به سمت بالا کشیده شده و بافت های اضافی از این ناحیه خارج می شوند.

مزایای ابدومینوپلاستی

بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۴، طبق گزارش انجمن جراحان پلاستیک آمریکا، انجام جراحی ابدومینوپلاستی ۸۷ درصد افزایش داشته که این آمار بسیار چشمگیر است. تقریبا تمام این عمل ها به دلایل زیبایی و نه درمانی انجام شده اند، اما انجام ابدومینوپلاستی علاوه بر اهداف زیبایی، مزایای درمانی نیز به دنبال دارد؛ از جمله:

کاهش بی اختیاری ادرار

پس از زایمان طبیعی، برخی از خانم ها دچار بی اختیاری ادرار هنگام سرفه، عطسه، ورزش یا حتی خندیدن می شوند. در بیشتر موارد، این مشکل  بدون جراحی درمان می شود. اما در مورد افرادی که به مراقبت بیشتری احتیاج دارند، مطالعات متعددی نشان داده است که ابدومینوپلاستی می تواند به بهبودی آن ها کمک کند.

در طی این عمل با استفاده از بافتی نرم در نزدیکی ناحیه لگن، انسدادی جزئی در مثانه  ایجاد می شود و از این طریق بی اختیاری در ادرار کاهش می یابد.

 بهبود و اصلاح فرم شکم

پس از کاهش شدید وزن یا حاملگی های متعدد، عضلات معده تحریک و متورم شده و رژیم یا ورزش به تنهایی نمی توانند کمکی به بهبود این وضع بکنند. ابدومینوپلاستی ماهیچه های ضعیف را محکم می کند و ضمن از بین بردن پوست و چربی اضافی، شکم را صاف کرده و تورم را از بین می برد.

ضعف عضلات شکمی غالبا با انحنای ستون فقرات به جلو یا عقب همراه است. بعد از عمل جراحی ابدومینوپلاستی، به لطف عضلات سفت شده ستون فقرات می تواند به حالیت اولیه ی خود باز گردد. این مورد  در تسکین انواع خاصی از کمردرد و بهبود وضعیت بدنی نیز نقش دارد.

بهبود فتق شکم

فتق شکمی زمانی رخ می دهد که روده یا بافت شکمی از دیواره شکم جلو بزنند. عوامل زیادی در بروز این عارضه دخیل هستند، از جمله ضعف شکمی ناشی از کاهش وزن زیاد یا برخی ازجراحی ها.

پس از یک بار ایجاد فتق شکمی، دوباره اتفاق افتادن آن رایج است. اغلب، جراح با به کارگیری تکنیک های ابدومینوپلاستی به ترمیم فتق می پردازد و دیواره شکم را برای جلوگیری از ایجاد دوباره ی آن تقویت می کند.

در این مورد ترکیب روش های مختلف در طی یک جراحی نه تنها بی خطر است، بلکه بسیار کاربردی است زیرا می تواند هزینه های پزشکی و زمان بهبودی را کاهش دهد.

تفاوت ابدومینوپلاستی با لیپوساکشن چیست ؟

ابدومینوپلاستی یک جراحی زیبایی است و برای درمان چاقی به کار نمی رود. این عمل در بیشتر موارد بر روی خانم هایی انجام می شود که بعد از سزارین فرم طبیعی شکم خود را از دست داده اند و به دنبال اصلاح شکل بدن و زیبایی اندام خود هستند. بنابر این اگر قصد بارداری در آینده دارید، تصمیم دارید مقدار زیادی از وزن خود را از دست دهید، شاخص توده بدنی شما بیش از ۳۰ است و یا  یا یک بیماری مزمن دارید، پزشک به شما ابدومینوپلاستی را توصیه نمی کند.

همچنین جراحی لیپوساکشن برخلاف ابدومینوپلاستی در نواحی گسترده تری از بدن مانند پاها، بازو ها، ران ها و … قابل انجام است. لیپوساکشن با از بین بردن رسوبات اضافی چربی به بهبود فرم بدن و تغییر شکل این نواحی کمک می کند. این روش درمانی برای از بین بردن چاقی در ناحیه ی گسترده تری از بدن مناسب است و نتایج آن از درمان های غیر تهاجمی ماندگار تر و قابل پیش بینی تر است.

البته لیپوساکشن جایگزینی برای رژیم غذایی مناسب یا ورزش نیست و همچنین درمانی مؤثر برای سلولیت یا سستی پوست نیز محسوب نمی شود. همچنین در لیپوساکشن پوست اضافی جدا نمی شود اما در ابدومینوپلاستی شکم علاوه بر چربی های اضافه پوست شل و آویزان نیز از بدن جدا می شود.

نحوه ی انجام جراحی نیز بین این دو روش متفاوت است. در لیپوساکشن بعد از بیهوشی ابتدا برش های کوچکی در ناحیه ی مورد نظر ایجاد می شود سپس یک لوله نازک و توخالی از میان این برش ها وارد بدن شده و چربی را با استفاده از مکش از بدن خارج می کند. در صورتی که در ابدومینوپلاستی بعد از ایجاد برش ها در ناحیه ی شکم چربی ها خارج شده، پوست اضافی جدا شده و بعد با رساندن پوست های باقی مانده به یکدیگر و بخیه زدن شکم صاف و باریک می شود.

تفاوت ابدومینوپلاستی با جراحی لاغری چیست ؟

جراحی کاهش وزن یا جراحی لاغری، از نظر پزشکی به عنوان درمانی برای چاقی شناخته می شود. برای اینکه یک فرد مورد جراحی لاغری قرار بگیرید باید ویژگی های زیر را داشته باشد:

شاخص توده بدنی بیشتر از ۳۵، دیابت نوع دو و یا بیماری ناشی از چاقی داشته باشد.

قبلا روش های دیگری برای کاهش وزن مانند ورزش، ایجاد تغییر در رژیم غذایی یا درمان دارویی را امتحان کرده باشد اما نتیجه ای نگرفته باشد.

در صورت انجام جراحی لاغری هیچ گونه مشکلی در وضعیت سلامت او بوجود نیاید.

جراحی لاغری انواع مختلفی دارد و عمدتا با استفاده از لاپاروسکوپی انجام می شود که روشی با حداقل تهاجم است. انواع مختلفی از جراحی های لاغری وجود دارد، از جمله :

اسلیو معده : در این روش ۸۰ درصد از بافت معده برداشته می شود.

بای پس معده : این روش جراحی، عملی استاندارد برای کاهش وزن است که در آن جدا کردن قسمت‌ بزرگتری از معده و بخشی ابتدایی روده کوچک از مسیر گوارشی، منجر به کوچک‌تر شدن معده می شود.

باند کردن معده : در این روش یک حلقه قابل تنظیم از جنس سیلیکون به دور قسمت اول معده و اندکی پایین تر از محل اتصال مری به معده تعبیه می شود و یک مخزن جهت تنظیمات بعدی زیر پوست جدار شکم قرار می گیرد که از طریق آن تزریق آب مقطر استریل از خارج به داخل انجام شده و این حلقه تنگ تر می شود، در نتیجه میزان غذای ورودی محدود می شود.

سوئیچ دوازدهه : این جراحی شامل دو عمل فرعی است. دراین روش، جراح بخش بزرگی از معده را خارج می کند و لوله ای که غذا را به روده کوچک آزاد می کند به بخش اول روده کوچک یعنی دوازدهه متصل می کند.

بادکنک معده : در طی این عمل یک جسم بادکنک مانند از گلو به داخل معده وارد می شود که بیشتر فضای معده را اشغال می کند و احساس پر بودن معده را در فرد ایجاد می کند.

همانطور که این فرآیند ها نشان می دهند:

جراحی های لاغری به منظور کاهش وزن و درمان چاقی انجام می شوند و در دسته ی عمل های زیبایی قرار نمی گیرند، در صورتی که ابدومینوپلاستی یک نوع جراحی زیبایی است.

مهمترین چیزی که در مورد ابدومینوپلاستی باید دانست این است که این عمل به هیچ وجه راه حلی برای کاهش وزن نیست. انجام این جراحی همچنین جایگزین رژیم غذایی محسوب نمی شود.

بعد از ابدومینوپلاستی پارامترهایی مانند شاخص توده بدنی تغییر نمی کنند. انجام این جراحی مانع از بروز بیماری های مرتبط با چاقی  مانند دیابت و یا فشار خون بالا نمی شود. از این رو، می توان با اطمینان گفت که ابدومینوپلاستی صرفا یک عمل جراحی زیبایی است که ظاهر بیرونی اندام و اعتماد به نفس شما را بهبود می بخشد. بنابراین معمولا جراحی ابدومینوپلاستی در کنار سایر درمان های چاقی و اضافه وزن انجام می شود و راهکاری همه جانبه برای حل تمام مشکلات ناشی از تغییرات وزنی نیست و نباید از آن انتظار معجزه داشت.

آمادگی های پیش از ابدومینوپلاستی

اگر به لحاظ جسمی فعال هستید و ورزش می کنید، باید چهار تا شش هفته ورزش شدید کنار بگذارید. همچنین پزشک شما ممکن است برای بهبودی کامل مدت یک ماه به شما استراحت دهد.

قبل از عمل جراحی شکم، پزشک متخصص دستورالعمل های قبل از عمل را به شما می دهد. بسیار مهم است که از این دستورالعمل ها به دقت پیروی کنید تا بهترین نتیجه را از انجام جراحی بدست آورید.

توصیه می شود تا زمان رسیدن به وزن ایده آل و مناسب صبر کنید و بعد از آن ابدومینوپلاستی انجام دهید.

فرد مراجعه کننده برای جراحی ابدومینوپلاستی به طور کلی باید از سلامت جسمی نسبتا خوبی برخوردار باشد. خانم های متقاضی این عمل نیز برای جلوگیری از کشیدگی بیشتر ماهیچه های شکمی در دوران بارداری باید بعد از دوران فرزندآوری و یا زمانی که دیگر قصد بچه دار شدن ندارند به این درمان روی آورند.

سیگار کشیدن می تواند عوارض بعد از عمل را افزایش داده و بهبود را به تاخیر بیاندازد. اگر سیگار می کشید مجبور هستید برای مدت معینی که پزشک مشخص می کند آن را کنار بگذارید. البته فقط سیگار نکشیدن کافی نیست و حداقل باید دو هفته قبل از عمل و دو هفته بعد از عمل از مصرف تمام انواع آدامس ها و برچسب های نیکوتینی و سیگارهای الکترونیکی خودداری کنید.

اطمینان حاصل کنید که وعده های غذایی مناسب و کاملی دریافت می کنید. قبل از عمل سعی کنید رژیم غذایی سنگین نگیرید چرا که تغذیه مناسب نقش اساسی در بهبودی دارد.

به عنوان بخشی از مشاوره قبل از عمل نیز پزشک شما ممکن است دستور دهد که مصرف برخی از داروها و مکمل های غذایی خود را برای مدت معینی قبل و بعد از عمل متوقف کنید. فراموش نکنید که پزشک خود را در جریان مصرف دارو هایتان و مخصوصا دارو های رقیق کننده ی خون بگذارید.

مراقبت ها و عوارض بعد از ابدومینوپلاستی

مانند جراحی های دیگر، ابدومینوپلاستی نیز به مراقبت های ویژه ی بعد از عمل احتیاج دارد.

  • پس از عمل تا چند روز لوله های مخصوص خروج آب بافتی از ناحیه ی شکم در بدن باقی می ماند. پزشک به شما نشان می دهد که چگونه از آن ها مراقبت کرده و نحوه ی تخلیه آن ها به چه صورت است.
  • ممکن است جراح متخصص برای شما دارو های آنتی بیوتیک و ضد انعقاد را تجویز کند.
  • حدود شش هفته یک گن یا شکم بند خواهید پوشید که به جلوگیری از ایجاد مایعات اضافی و حمایت از ناحیه ی تحت عمل کمک می کند.
  • اگرچه دوره ی بهبودی در ابدومینوپلاستی جزئی معمولا کوتاه تر است، اما همچنان باید حداقل شش هفته از فعالیت شدید شامل هرگونه ورزش سخت یا بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید.
  • چند روز اول بعد از عمل احتمالا شکم شما متورم خواهد شد و احساس درد و ناراحتی خواهید کرد که با استفاده از دارو های مسکن قابل کنترل است. بسته به نوع جراحی، ممکن است بعد از چند ساعت مرخص شوید و یا یک یا دو روز در بیمارستان بمانید.
  • اگرچه در ابتدا قادر به ایستادن نیستید، اما باید هرچه سریع تر راه بروید. بخیه های سطحی طی پنج تا هفت روز برداشته می شوند و بخیه های عمیق تر طی دو تا سه هفته کشیده می شوند. برخی از افراد بعد از انجام جراحی بعد از دو هفته فعالیت های عادی خود را از سر می گیرند، در حالی که برخی دیگر سه یا چهار هفته به استراحت احتیاج دارند.
  • ورزش به شما در بهبودی بهتر و سریع ترکمک می کند. حتی افرادی که پیش از این هرگز ورزش نکرده اند، باید یک برنامه تمرینی منظم برای کاهش تورم و کاهش احتمال لخته شدن خون در ماهیچه ها شروع کنند. اما توجه داشته باشید که باید شش هفته از ورزش شدید اجتناب کنید.
  • ممکن است جای زخم های جراحی در طی سه تا شش ماه اول بدتر به نظر برسند که کاملا طبیعی است. اگرچه آن ها به طور کامل از بین نمی روند، اما بعد از نه ماه تا یک سال به تدریج روشن تر و محو تر می شوند.

 

عوارض ابدومینوپلاستی

مانند هر عمل جراحی دیگر، خطرات و عوارضی در مورد ابدومینوپلاستی نیز وجود دارد. در صورت داشتن شرایط و بیماری هایی مانند عدم گردش خون مناسب، دیابت، نارسایی قلب و ریه، بیماری کبدی یا سیگار کشیدن ممکن است ریسک ایجاد عوارض بیشتر شود. این عوارض می توانند شامل موارد زیر باشند:

  • ایجاد زخم
  • خونریزی
  • عفونت
  • سروما یا تجمع مایعات در بافت
  • لخته شدن خون
  • تهوع یا تغییر در حواس
  • خطرات و عوارض مربوط به بیهوشی
  • تغییر در رنگ پوست
  • تورم طولانی مدت
  • نکروز چربی (مرگ بافت چربی در اعماق پوست)
  • همچنین ممکن است در این دوره دچار بی حسی، کبودی و خستگی عمومی نیز بشوید.

 

هزینه های انجام ابدومینوپلاستی به چه صورت است ؟

به طور کلی هزینه ابدومینوپلاستی بستگی به تجربه ی پزشک جراح، نوع روش استفاده شده و کلینیک یا بیمارستانی که عمل در آن انجام می شود، دارد.

اکثر برنامه های بیمه درمانی شامل ابدومینوپلاستی و جراحی های زیبایی و هزینه های مربوط به آن ها نمی شوند. این هزینه ها عبارتند از:

  • هزینه های بیهوشی
  • هزینه بیمارستان یا مرکز جراحی
  • آزمایش های پزشکی
  • پوشاک بعد از عمل
  • نسخه های دارویی
  • هزینه پزشک جراح

البته همواره باید در نظر داشت که هزینه برای بدن، سلامت و زیبایی آن یک سرمایه گذاری بلند مدت است و از این نظر هزینه های جراحی ابدومینوپلاستی مقرون به صرفه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *